Är du en arbetsgivare som tycker att det är viktigt med jämställdhet och därmed vill ha en plan för dina arbetstagare?

Och som vill arbeta med förebyggande åtgärder för att alla medarbetare ska kunna finnas på plats och prestera sitt bästa istället för alternativet med sjukskrivning och sämre prestation?

Är du en arbetsgivare som vill erbjuda din personal hjälp och inkludera klimakteriet i friskvårdsaktiviteter på ditt företag?

För de företag som vill ligga i framkant krävs det att det sätts in åtgärder inom friskvårdsarbetet för individen, vilket innebär att även kvinnor mitt i livet får de bästa förutsättningarna.

Kontakta oss på [email protected] 

Jag samarbetar med Kristina Glantz som är livsmedelsingenjör och lic kostrådgivare och tillsammans har vi en unik kompetens när det gäller kost-/hormonrådgivning riktat mot kvinnor runt och i klimakteriet.

Idag arbetar vi med kost och hormonrådgivning riktiat mot kvinnor i åldern 40-60 år. Med kost som stöttar hormonerna får i princip alla kvinnor vi arbetar med resultat inom kort tid med mer fokus, mer balanserat humör, mindre hjärndimma och bättre sömn vilket ger dem möjlighet att prestera på topp.

Är ni redo att göra en omställning i er organisation som gynnar de kvinnliga medarbetarnas fortsatta produktivitet, hälsa och välmående samt hålla nere sjukskrivningarna?

Vi erbjuder ert företag kostnadsfri konsultation där vi går igenom vårt koncept med utbildning riktad till chefer för ökad kunskap och förståelse kring klimakteriet samt föreläsning till era kvinnliga medarbetare i åldern 40 – 60.

Kontakta oss idag för mer information om vad vi kan göra för ert företag.

 

Kontakta oss på [email protected]