Typ av måltid: Vegetarisk

Ingredienser 4 portioner

400 g halloumi
200 g isbergssallat
2 st tomat
1 st paprika
2 st vårlök, salladslök
1 msk olivolja
1 msk Balsamvinäger
Örtsalt och svartpeppar

Gör så här:

Ansa, skölj och skär sallad, tomat och paprika i lämpliga bitar. Strimla vårlöken.

Blanda samman olivolja, balsamvinäger, örtsalt och peppar till en dressing.

Skär halloumiosten i skivor och stek den i matfett i en stekpanna.

Blanda salladen med dressingen och lägg halloumin ovanpå.

För blått kostschema, lägg till 2 st avokado och öka till 2 msk olja

För gult kostschema, lägg till 2 st avokado och öka till 2 msk olja

För grönt kostschema, minska till 320 g halloumi

För lila kostschema, lägg till 2 st avokado

För rött kostschema, minska till 320 g halloumi

Fler Lunch & Middag recept