Kantarellpizza med mozzarella

Ingredienser pizzadeg

3 st ägg

2 dl mandelmjöl

1 dl havremjöl

1 dl grädde/kokosmjölk

2 tsk pofiber

0,5 tsk bikarbonat

1 tsk himalaya salt

1 msk olivolja

Ingredienser fyllning

400 g mozzarella

2 dl riven ost

300 g kantareller

Smör

1 gul lök

1 rödlök

Salt och peppar

Ägg

Gör så här:

Degen

Sätt ugnen på 200 grader.

Blanda alla torra ingredienser till degen. Tillsätt övriga ingredienser och blanda väl.

Platta ut på en plåt med bakplåtspapper.

Fyllningen

Blanda mozzarellan med den rivna osten. Stek kantarellerna i smör, salta och peppra efter smak. Skala och hacka lök och häll i stekpannan. Stek i några minuter till.

Häll ostblandningen på pizzadegen, lämna 2 cm längst ut på kanten. Häll över kantarellblandningen och vik sedan upp kanterna samt pensla kanterna med ägg.

Grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter.