Lunch & middag

Kyckling

Kyckling stekt i grillpanna med tomatpesto och creme fraiche

Kyckling med krämig örtsås

Kycklingsoppa med curry

Kyckling- och quinoawok med rostad paprika- och mandelcrème samt saltrostade mandlar

Kyckling i rödcurry

Timjansstekt kycklingbröst med kronärtskockscrème och ljummen sallad

Kycklingfärsbiffar med citron, timjan & vitlök serveras med timjanrostade rotfrukter och örtyoghurt

Fisk

Kokospanerad fisk med vitkålssallad

Smörstekt torsk med fänkål och räksallad

Rödtunga med kallrökt lax och blomkålsmos

Lax med ugnsbakade rotfrukter och romsås

Senapsbakad lax med sauterad brysselkål, svartkål, haricots vertes & svenska äpplen 

Stekt torskrygg med blomkål & kantarellrisotto

Räksallad med marinerade sjögräsnudlar, avokado och rostade sesamfrön

Citron- och chilibakad lax med blomkål, parmesanmos och masserad grönkål-och rödbetscrudité

Kött

Renskav med äpple- och purjolökssallad

Grillad fläskfilé med sötpotatispommes, gryuereost och rödvinssås

Mangosallad med skinka

Sallad med mozzarella och parmaskinka serverad med pesto

Långbakad rapsgriskarré med äpple och ingefära i krispig hjärtsallad

Ryggbiff med rosmarin, rostad palsternacka,
grönkål & björnbär
Serveras med gröna blad och björnbärsvinaigrette

Mustig högrevsgryta med timjan, champinjoner & sidfläsk, serveras med rotselleri och sötpotatisstomp

Nötfärsbiffar med svartkål och kålrot på ”falskt jordnötssmör”

Vegetariskt

Het sötpotatissoppa med
smulad fetaost 

Gröna ärt-och kålrotsbiffar med sötpotatissticks och sval örtyoghurt

Rödbetsbiffar med fetaost och valnötter, serveras med rårissallad och vitlöksyoghurt

Rostad pumpasoppa med morot & ingefära

Halloumisallad

Linsgryta 

Böngryta

Krämig rotfruktssoppa