Renskav med äpple- och purjolöksallad

Ingredienser 4 port

400 g rökt renskav i skivor

1 purjolök

1 äpple

1,5 dl creme fraiche

2 msk majonnäs

Salt & peppar

1 dl fryst mango

1 dl blomkål

1 tomat

ruccola

Gör så här:

Finhacka, purjolök och äpple och lägg i en skål. Tillsätt creme fraiche och majonnäs samt smaka av med salt och peppar.

Skär blomkålen i mindre buketter.

Lägg upp ruccola, mango, tomat och blomkål.

Servera renskav med äpple-och purjolöksalladen.

  • För lila och gult kostschema, öka till 600 g renskav och 2 dl creme fraiche samt tillsätt 1 dl kokt rött ris per person

  • För rött och turkost kostschema, använd lätt creme fraiche

  • För blått kostschema, öka till 600 g renskav och 2 dl creme fraiche