Renskav med äpple- och purjolöksallad
Ingredienser 4 port
400 g rökt renskav i skivor
1 purjolök
1 äpple
1,5 dl creme fraiche
2 msk majonnäs
Salt & peppar
1 dl fryst mango
1 dl blomkål
1 tomat
ruccola

Gör så här:
Finhacka, purjolök och äpple och lägg i en skål. Tillsätt creme fraiche och majonnäs samt smaka av med salt och peppar.
Skär blomkålen i mindre buketter.
Lägg upp ruccola, mango, tomat och blomkål.
Servera renskav med äpple-och purjolöksalladen.
-
För lila och gult kostschema, öka till 600 g renskav och 2 dl creme fraiche samt tillsätt 1 dl kokt rött ris per person
-
För rött och turkost kostschema, använd lätt creme fraiche
-
För blått kostschema, öka till 600 g renskav och 2 dl creme fraiche