Välkommen att anmäla dig till vår viktminskningsgrupp!

 

Detta är för dig som under 8 veckor vill ingå i en grupp som tillsammans kämpar för en hälsosam livsstil, ett bättre mående och en starkare kropp.

Vårt fokus är hälsosam, antiinflammatorisk kost och anpassad träning som börjar lugnt och ökar i intensitet successivt. Träningen kommer att vara skonsam och det förekommer ingen löpning.

Innan start kommer du att få ett hälsoformulär att fylla i. Dina svar ligger sedan till grund för ditt skräddarsydda kostschema.

Detta ingår:

  • Träning en gång i veckan tillsammans med personlig tränare
  • Föreläsning om kost och hälsa en gång i veckan
  • Skräddarsytt kostschema utifrån dina mål och förutsättningar
  • Eventuell justering av kostschema i halvtid
  • Invägning och slutvägning på Impendansvåg (InBody 270)

 

Tid: Måndagar kl 18-20

Startdatum: 15 augusti 2022

Plats: Alingsåsvägen 53 i Stenkullen

Kostnad: 3 995: –

För dig som vill träna två gånger per vecka finns möjlighet att köpa till träning i Riddarsten onsdagar eller söndagar kl 18.00 för 1195 kr

Betalas med faktura via Klarna (betalning går att dela upp) eller e-passi

Senast anmälningdag 31 juli

OBS: Begränsat antal platser (10 st)

Vilka är vi? 

Vi som håller i gruppen och guidar dig hela vägen in i mål är Beatrice Otterberg och Helen Johansson.

Beatrice Otterberg är licensierad personlig tränare och har coachat många kvinnor och män genom åren och fått dem att hitta glädjen i träning.

Helen är legitimerad dietist, hormonrådgivare och kognitiv beteendecoach och har flerårig erfarenhet med att hjälpa människor att både gå ner och upp i vikt.

Tillsammans kommer vi att ge dig den kunskap du behöver för att själv skapa dig en hälsosam livsstil!

Varför i grupp?

Ensam må vara stark, men i grupp är man ännu starkare! Alla strävar åt samma håll och ni tränar och peppar varandra i en grupp som följs åt i 8 veckor. Ni kommer även få inbjudan till en sluten Facebookgrupp så att ni har kontakt mellan gångerna vi ses och även kan ställa frågor till oss coacher.

I och med gruppen har vi lyckats pressa ner priset rejält. Individuell personlig träning med kostrådgivning i 10 veckor kostar normalt över
15 000 kr.

Hur mycket kommer jag gå ner under dessa veckor?

Det beror på dina mål och förutsättningar. Vi ger dig verktygen men det är du som ska göra jobbet mellan gångerna vi ses. Därför behöver du avsätta tid för egen träning, promenader och planering av matinköp och matlagning.

Oavsett kilon på vågen så kommer du med denna 8 veckor långa resa få de verktyg du behöver för att uppnå en hälsosam livsstil. En livsstil som inte är en quick fix utan som ska hålla resten av livet. Du kommer utöver viktminskning märka att du blir piggare, får mer energi, en lugn mage, mindre sötsug och en starkare kropp. Och då har du kommit en bra bit på väg!

Även om man inte vill/behöver gå ner just 10 kilo så kan man vara med. Jag bryr mig inte om vågen eller min vikt utan vill må bra, äta bra, leva hälsosamt, komma i mina kläder, känna mig rörlig, ha energi osv. Och allt detta gav denna kursen mig. Gick ner ”bara” ca 5 kilo men kommer nu i alla mina plagg, har helt ändrat mina vanor kring mat, mitt sockerberoende är väldigt mycket bättre även om det är lätt att trilla dit, har vant mig av med colo zero mm. Men detta var en bra kurs för motivationen, en kickstart och man ändrar verkligen sitt tankesätt kring maten. DET är värt mer än de där sista 5 kilona för mig:)                    
                                                                                            Sara Wahlgren
En bra kurs som hjälper en att komma på rätt kurs i livet både med mat och träning utan att det känns jobbigt!
                                                                                               Lena Dittmer
Denna kurs är ingen ”mirakelkur” utan början på en livsstil med bra kost och träning. Utan här får man olika ”verktyg” att jobba med. Att inse att man måste själv förändra vad man äter och röra på sig mer. Man har en dietist som gör ett kostprogram som är anpassat efter individen och en träningscoach som ser vad den enskilde behöver träna på så blir denna kurs komplett. Det bästa för mig var att få delta i en grupp som hade samma mål oavsett ålder och vikt. Det tråkiga var att 10 veckor går så fort och hade gärna kört 10 veckor veckor till!                  
                                                                                              Mia Liljesson
En kurs där man får alla redskap för att göra en livsstilsförändring, förstå vad maten gör med kroppen och hur viktig rörelse är för att må bra.
                                                                                              Jennie Ström
Print Friendly, PDF & Email