Viktminskningskurs

Denna kurs på 3 månader riktar sig till:

 • dig som upplever att vikten bara går upp och upp
 • dig som ”testat allt”
 • dig som tidigare gick ner i vikt med olika dieter eller genom att äta bättre/mindre men där detta inte längre fungerar
 • dig som upplever att fettet sitter om berget (och speciellt på magen)

I denna kurs går vi igenom anledningen till varför det inte fungerar att äta mindre och träna mer, varför ”en kalori inte bara är en kalori” och varför du inte går ner i vikt om du sover dåligt, stressar eller har en sålig tarmflora.

Du kommer även lära dig hur du ska göra för att öka din ämnesomsättning och gå ner i vikt trots hormonella obalanser.

Till hjälp har du skräddarsydda kostscheman och recept som uppdateras löpande, en grupp för stöttning och motivation, 2 coacher som svarar på alla dina frågor och avstämning varje fredag.

Varannan vecka ses vi för ett livesänt möte där vi går igenom olika ämnen, ger dig verktyg och tips samt går igenom frågor och funderingar.

Denna kurs kräver att du är disciplinerad och redo för en förändring. Vi ger dig verktygen men du måste göra jobbet!

VAD INGÅR?

 • Hälsodeklaration
 • Kostscheman för viktminskning
 • Recept som uppdateras löpande
 • Uppdaterade kostscheman i halvtid vid behov
 • Träningsplaner för både gym och hemmaträning
 • Hormonyoga 3 inspelande pass
 • Digitala livemöten varannan vecka
 • Avstämning varje fredag

PRIS 1500 kr

Näsa kursstart: januari 2024
(tidigare vid minst 10 st anmälda deltagare)

Livemöten sker varannan onsdag 18.00-19.30

Ett bra upplägg med ett ramverk att använda sig av. Upplever att jag äter mer- men lärdomen att äta mer proteinrikt (även till mellanmål) gör skillnad, sockersug & vikt förbättras. Bra återkoppling vid uppdateringstillfällena. För mig har resan börjat, med bra hjälp.  

Susanne

Jag kontaktade Helen för att jag ville ha hjälp med vikten och mina vallningar men har fått så mycket mer hjälp! Jag är piggare, mår så mycket bättre och min PMS är lugnare.  Jag är inte längre sötsugen och har framförallt slutat småäta. Måtten minskar men det är nu bara en bonus!   

Camilla

Jag förstår ingenting men är så glad att jag kontaktade Helen för råd om min kost. Vikten och måtten minskar. Tack!   

Mia

Med hjälp av Helens tydliga och personliga kostschema, samt medföljande information har det varit lätt att göra en förändring av min kost. Helen har funnits till hands för att stötta vid behov och snabb på att svara på frågor. Det har känts tryggt.

Lena Biström

På grund av klimakterie och hypotyreos har kilona smugit sig på. Jag har provat otaliga metoder för att bli av med dessa utan resultat. Men med Helens hjälp har jag lyckats! Med fokus på antiinflammatorisk kost och att variera mängden mat under veckan så har det varit ganska enkelt att uppnå mina mål. Stort tack för hjälpen Helen

Anna Lindberg

Jag mår så mycket bättre! Utan att jag har tänkt på det så har jag slutat sova på dagarna, jag är gladare, piggare och starkare. Kläderna sitter bättre och vågen pekar nedåt. Detta är verkligen en livsstilsförändring!

Linda

Detta har varit så bra för mig. Jag har gått ner de kilon jag ville och märker att jag håller mig där. Min ämnesomsättning har kommit igång och min mage funkar som den ska! Jag märker även att jag tänker annorlunda, jag klankar inte ner på mig själv om jag äter något onyttigt utan tar nya tag. Kosten passar mig perfekt och mitt sötsug är borta. Tack!

Ann-Charlotte Lundqvist

Detta är det bästa jag gjort! Jag har testat allt innan men inget har fungerat för vikten men nu har jag gått ner 11 kg och jag vet att jag kommer gå ner resten. Att kunna bolla med någon har varit ovärderligt och jag behöver någon som ”håller lite koll på mig”.  Gruppmöten har varit mycket informativa, jag har lärt mig massor. 

Jag pratar om er med alla jag känner! Tack!

Karin