VARMT VÄLKOMMEN

Vi finns här för att hjälpa dig!

Oavsett om du är här för att du precis har passerat 40 och märker att det händer något i kroppen som inte skett förut eller om du är äldre och inte förstår varför vikten gått upp, du inte känner igen dig själv, inte kan sova och dina hormoner löper amok   så är mitt mål att du ska känna dig sedd och hörd och att du får hjälp och konkreta verktyg utifrån din situation.

Jag började arbeta med detta då jag insåg hur begränsad informationen är om förklimakteriet och klimakteriet och hur många som lider i tysthet och i onödan.

Jag vill bidra med kunskap, handfasta verktyg & stöttning och vara en del av din resa mot en friskare, piggare och gladare person. Det är också viktigt för mig att se till alla delar och vi går igenom allt från kost och motion till sömn och återhämtning.

Jag heter Helen och är legitimerad dietist, hormonrådgivare samt certifierad Stark genom klimakteriet-coach. Jag har även utbildning inom IBS och kostbehandlingen FODMAP samt kognitiv beteendeterapi.

Du är alltid välkommen att skicka ett mail om du inte vet vad som passar dig eller om du har andra frågor!

Återigen varmt välkommen!

Helen

Jag heter Sofia och är legitimerad lärare och specialpedagog, utbildad barn- och tonårsyogaledare, jordningsguide, kost- och hormonrådgivare, stress- och andningscoach. Som person är jag öppen, prestigelös och har nära till skratt.

Jag har alltid varit fysiskt aktiv och älskat att befinna mig i sammanhang med ”många bollar i luften”. Men efter mitt tredje barn hände någonting, min kropp som känts stark och smidig förmådde inte att prestera längre. Efter många och långa vårdkontakter, flertalet diagnoser och långa medicinlistor insåg jag att jag måste ta läkningen i egna händer.

Då jag i det ”naturliga och självklara” hittat nycklar till min egen läkning känns det självklart att sprida kunskapen vidare för att hjälpa andra att behålla och återfå sin hälsa.

Det är med stor glädje som jag börjar jobba som hälsocoach på Din kostrådgivare🤩

Om Du är redo att göra en förändring så hoppas jag få förmånen att bidra med kunskap och stöd på Din livsresa mot en friskare, gladare och mer balanserad vardag💫

Livet är här & nu, idag❣️

Sofia