TJÄNSTER OCH PRISER

Kostnadsfritt konsultationssamtal

Du kan alltid boka in ett kostnadsfritt konsultationssamtal om du inte vet vilket upplägg som passar dig. Vi kommer kort gå igenom dina besvär, dina mål och vad du önskar förändra och utifrån det du berättar kommer jag ge dig förslag på upplägg som passar.

Personlig rådgivning
90 min

Under 90 min går vi igenom dina symtom och vad du önskar förändra. Du kommer få  information om grundorsaken till dina besvär och specifika åtgärder för att komma tillrätta med dem.

Är vikten en del av dina besvär så kommer vi även gå igenom varför det är svårare att gå ner i vikt med hormonella obalanser, varför det inte fungerar att ”äta mindre och träna mer” och vi kommer tala om exakt vad du behöver göra för att vågen ska börja röra sig nedåt.

Du kommer få svar på alla dina frågor och efter samtalet ska du veta exakt vad du kan göra för att bli dig själv igen.

För dig som vill skapar vi sedan en kostplan till dig utifrån dina förutsättningar och med en grund i den antiinflammatoriska kosten. Även recepthäfte ingår.

Vi avslutar även med att sätta upp mål för att du ska lyckas.

Personlig coaching sker över telefon, videomöte eller på plats i Stenkullen.

 Pris: 1200 kr

Paket med 3 uppföljningssamtal

Personlig coaching är för många avgörande för resultaten och det viktigaste steget för att du ska nå de mål vi satt upp.

Under 45 minuter stämmer vi av hur det har gått,  sätter upp delmål, pratar om utmaningar och hur du hanterar dem.

Det är även under coachingen som du har möjliget att meddela oss hur du mår, hur kroppen förändras och ställa dina frågor och funderingar.

Vi kommer hjälpa dig med hur du skapar livsstilsförändringar som håller, finnas där som stöd längs hela vägen och efter dessa veckor kommer du veta hur du ska fortsätta med denna livsstil och behålla dina resultat även efter vårt samarbete.

Pris: 1500 kr

Digitala kurser

  • Stark kvinna, 12 veckor. Pris: 2900 kr
  • Viktminskningskurs, 8 veckor. Pris: 2700 kr
  • Ner i vikt tillsammans (pargrupp)
    8 veckor. Pris: 3200 kr/par
  • Fast mimicking, 5 dagars. Pris: 690 kr

Paketpris 

Valfri kurs + privat coaching.

För dig som vill ha både stöttning och motivation i grupp, lära dig allt om hur du kan läka kroppen och samtidigt få privat stöttning (uppstartssamtal + 3 uppföljningssamtal).

Pris: 3200 kr

(Möjlighet till delbetalning)