Kesomacka!

Detta bröd är något som i stort sett alla mina klienter äter! För faktum är att ibland vill man bara ha en macka =) Och då är det ju fantastiskt om man kan äta en macka som ger mycket protein, näring till kroppen och balanserar hormonerna som dessutom är mättande och god!

Ingredienser
220,0 gram Havregryn

1 msk Bakpulver 
0,5 tsk salt
500 gram Keso 
7,0 st Ägg 
1-2 dl linfrö
0,5 påse vörtkrydda

Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda havregryn, bakpulver, vörtkrydda och salt. Rör ner keso + ägg. Mixa eventuellt med en handmixer. Tillsätt linfrö och blanda.
Använd två skedar för att forma 10 st frallor och lägg dessa på en plåt med bakplåtspapper.
Sätt plåten i ugnen och grädda i 20-30 minuter.
Låt svalna på galler. Frallorna går utmärkt att frysa!

Det går så klart att hoppa över vörtkryddan och testa brödkryddor eller någon annan krydda om man hellre vill ha det! Eller inte ta någon krydda alls.