Ingredienser ca 20 st (1 portion: 3 st)

1 dl mandelflarn
3,5 dl mandelmjöl
1 msk arrowrot
2 krm salt
2 krm bikarbonat
0,5 dl honung
Zest och saften från 1 apelsin

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175 g.
  2. Blanda ihop de torra ingredienserna förutom mandelflarn. Rör ner honung och apelsinsaft + zest. Mixa allt till en smet. Blanda till sist ner mandelflarn.
  3. Rulla blandningen till två längder och grädda i ugnen i ca 15 minuter. Ta därefter ut dem och skär till skorpor (vänta till de svaltat om de faller sönder). Grädda därefter skorporna i 15 minuter till på 150 grader.
  4. Blanda ihop de torra ingredienserna förutom mandelflarn. Rör ner honung och apelsinsaft + zest. Mixa allt till en smet. Blanda till sist ner mandelflarn.
  5. Rulla blandningen till två längder och grädda i ugnen i ca 15 minuter. Ta därefter ut dem och skär till skorpor (vänta till de svaltat om de faller sönder). Grädda därefter skorporna i 15 minuter till på 150 grader.
Apelsinbiscotti

Fler Dessert recept