400 g fryst vit fisk, tinad
1 tsk salt
0,5 dl kokosmjöl
0,5 dl kokosflingor
1 ägg
1 msk smör att steka i
400 g vitkål
2 morötter
2 msk olja
2 msk vatten
2 msk vinäger
Salt
Gör så här:
Torka fiskbitarna i hushållspapper och salta lätt. Blanda kokosmjöl, kokosflingor och salt i en skål. Vispa upp ägg i en annan skål. Vänd fiskbitarna i ägg och sedan i kokosblandningen.
Hetta upp smör i en stekpanna och stek fiskbitarna runt om på hög värme tills de är genomstekta och har fin färg, ca 3 min per sida
Riv vitkål och morot på ett rivjärn eller med en osthyvel och häll allt i en bunke.
Blanda olja, vatten och vinäger och tillsätt. Blanda runt och knåda med händerna tills vitkålen mjuknar något. Smaka av med salt och peppar.
Servera fisken med vitkålssallad
![Kokospanerad fisk](https://dinkostradgivare.nu/wp-content/uploads/2023/02/Kokospanerad-fisk-300x289.jpg)